Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Piyasasına 246 Milyon Dolar Para Akabilir: Üç Borsaya Yatırdı

Kurumsal yatırım şirketleri ve balinalar, kripto para piyasasına yüz milyonlarca dolar değerinde para akıtmaya devam ediyor

On-chain veri analiz platformu Lookonchain’in 17 Temmuz tarihinde Twitter’dan yaptığı paylaşıma göre kripto para piyasasına toplamda 246,6 milyon dolar değerinde USDT enjekte edildi. Birkaç farklı kripto para devi, geçtiğimiz gün de büyük çaplı işlemler yaptı.

Dün yapılan paylaşıma göre Cumberland, birkaç aylık durgunluğun ardından tekrar hamle yaptı ve Tether hazinesinden aldığı 80 milyon dolarlık USDT’yi Kraken, Coinbase ve OKX borsalarına aktardı.

Hangi kurum veya balina ait olmadığı bilinmeyen iki farklı adres de Tether hazinesinden sırasıyla 111,7 milyon dolar ve 87 milyon dolar değerinde USDT alıp bunları borsalara aktardı.

Bitcoin ve altcoin piyasaları için faydalı olabilir

Cumberland, bugün hazineden aldığı 246,6 milyon dolar değerindeki USDT’yi yine bu üç kripto para borsasına gönderdi.

Yatırımcılar, kripto para satın almak için genelde USDT kullanıyor ve borsalara USDT aktarılması, bullish şekilde yorumlanıyor.

Bugün Kraken, Coinbase ve OKX borsalarına aktarılan fonlar, Bitcoin ve altcoin piyasalarındaki likiditenin artmasını sağlayabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!