Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Sahibi Yuga Labs Rakibini Satın Aldı: Fiyatta Yükseliş Var!

Bored Ape Yatch Club’ın (BAYC) yaratıcısı Yuga Labs, en büyük rakiplerinden birini satın alarak NFT fiyatında hareketliliğe yol açtı.

ApeCoin’in (APE) sahibi Yuga Labs, Moonbirds NFT koleksiyonunu ihraç eden şirket Proof’u satın aldığını duyurdu. Satın alıma ilişkin herhangi bir fiyat açıklaması yapılmadı. Satın alım kapsamında Proof’un ekibi, fikri mülkiyet hakları ve sanatsal portföyü de dahil edildi.

Yuga Labs tarafından yapılan açıklamada, Moonbirds NFT koleksiyonunun Otherside dünyasına dahil edileceği açıklandı. Hem satın almanın hem de bu açıklamanın etkisiyle birlikte Moonbirds koleksiyonunda ciddi bir hareketlilik yaşandı.

OpenSea verilerine göre haber akışının etkisiyle Moonbirs’ün taban fiyatı 1,6 Ethereum (ETH) seviyesinden 2,55 ETH’ye kadar yükseldi. Bununla birlikte son 24 saat içerisinde koleksiyonun işlem hacmi %1.160 yükseliş sergilerken 1.762 alım-satım gerçekleşti. Koleksiyon halihazırda 1,78 ETH’den el değiştiriyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan Yuga Labs CEO’su Daniel Alegre, atılan bu adımın NFT piyasasını pozitif etkileyeceğini ima etti:

Blokzincirinde sanat, kültür ve toplumu desteklemeye kendini adamış bir şirket olarak, PROOF’un Yuga ekosistemine katılmasından heyecan duyuyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!