Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron Altcoinleri Uçarken Ortalığı Yakacak Yeni Haber: Dev Şirketten Meme Coin Platformu ile Ortaklık!

En aktif kripto para yatırım şirketlerinden biri olan DWF Labs, Tron ekosisteminin yeni memecoin platformu SunPump ile anlaştı.

DWF Labs tarafından bugün yapılan açıklamada, “DWF Labs’in SunPump ile resmen ortaklık kurduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz” dendi. Şirket, anlaşmanın detaylarını ilerleyen süreçte paylaşacağını belirtti.

SunPump kısa sürede hızla büyüdü

Tron kurucusu Justin Sun tarafından tanıtımı yapılan SunPump, 9 Ağustos’ta kullanıma girdikten sonra hızla büyüdü. SunPump, geliştiricilerin düşük maliyetlerle kendi memecoinlerini piyasaya sürmesini sağlıyor.

Adlarındaki benzerlikten de anlaşılabileceği üzere SunPump, Solana ekosistemindeki launchpad platformu Pump.fun’a rakip oldu.

Blockchain platformu Dune Analytics verilerine göre SunPump, iki haftadan kısa süre içerisinde 8,48 milyon Tron (TRX) değerinde gelir elde etti. Platformda şimdiye kadar yaklaşık 21 bin token üretildi.

Tron ekosistemindeki tokenlar uçtu

Tron ekosistemindeki memecoin sektörünün büyümesi ve DWF Labs’in duyurusu, ekosistemdeki kripto paraları olumlu etkiledi.

TradingView verilerine göre son 24 saat içerisinde TRX yüzde 2,23, SUN yüzde 11,46 değer kazandı. Son günlerin en popüler memecoin projelerinden Sundog (SUNDOG) ise sadece birkaç günde 200 milyon dolardan fazla piyasa değerine ulaştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!