Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Yatırımcılarının Takip Etmesi Gereken En Önemli Sinyaller Açıklandı!

On-chain analiz platformu Santiment, kripto para yatırımcılarının yakından takip etmesi gereken en önemli sinyalleri paylaştı.

Santiment 9 Ağustos tarihli X paylaşımında, kripto para yatırımcılarına seslendi. Bitcoin’in 3 günden kısa süre içerisinde %25 yükselerek 62 bin doların üzerine çıktığını belirten analistler, ortalama yatırımcıların buna hazırlıksız yakalandığını kaydetti.

Piyasa için en önemli boğa sinyallerinin Bitcoin’in 70-75 bin dolar bandına ulaşması ve Ethereum’un 3-3.500 dolar bandına ulaşması olduğu aktarıldı.

Bu fiyatların görülmesi durumunda piyasa heyecanın artacağı ve yükselişlerin farklı bir boyuta evrilebileceği vurgulandı. Sosyal hacim olarak adlandırılan veriye işaret eden analistler, bunun artması durumunda piyasadaki ilginin ve alakanın da arttığına yer verdi:

Bitcoin, 3 günden biraz fazla bir sürede %25’lik bir yükselişle 62.600 doların hemen üzerine çıktı. Her zamanki gibi, ortalama yatırımcılar hazırlıksız yakalandı.

Potansiyel 70.000-75.000 dolar Bitcoin fiyatlarının veya 3.000-3.500 dolar Ethereum fiyatlarının ani heyecan artışlarını sırasıyla en önemli sinyaller olarak bekleyin.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!