Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Sayesinde 15 Milyon Dolar Kazanan Yatırımcı 7 Ay Sonra Yine Alıma Başladı

Başarılı bir kripto para yatırımcısı, yaklaşık yedi ay sonra favori altcoin projesinde tekrardan alım yapmaya başladı.

Spotonchain analistlerinin sunduğu verilere göre bir akıllı yatırımcı yedi ay aradan sonra yeniden MANTRA (OM) biriktirmeye başladı. Analistler, “0xd1c” olarak bilinen balinanın iki saat önce Binance borsasından üç farklı işlemle toplam 2,71 milyon OM (yaklaşık 3,8 milyon dolar) çektiğini açıkladı.

Bu yatırımcının son benzer hareketinin yedi ay önce gerçekleştiğini belirten analistler, o dönemde 12,3 milyon OM’u Binance’ten çekerek tamamını stake ettiğini ifade etti.

Yedi aylık bu yatırımın ardından yatırımcının 15 milyon dolarlık gerçekleşmemiş bir kazanç sağladığını vurgulayan analistler, bu stratejinin dikkat çekici bir kazanç potansiyeline sahip olduğunu aktardı.

Analistler, Whale 0xd1c’nin OM biriktirmeye devam etmesinin token’a olan güvenin sürdüğüne dair bir işaret olduğunu belirtti. Bu hamlenin, piyasa takipçileri için stratejik bir sinyal teşkil ettiğini dile getiren Spotonchain analistleri, yüklü miktarda varlık biriktirmenin piyasa üzerinde olumlu bir etkisi olabileceğini ekledi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %9 yükseliş sergileyen OM, yazım esnasında 1,39 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!