Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin’in Arkasındaki Dernek 86 Bin Ethereumluk Tasfiye Kararı Aldı: Fiyat Düşüşte!

İsviçreli merkezli kar amacı gütmeyen kuruluş Aragon Derneği, topluluğuna ödeme yapabilmek için tasfiye kararı aldı.

Topluluğu tarafından uzun süredir tartışılan Aragon Derneği nihai tasfiye kararını aldı. Aragon ekibi tarafından 2 Kasım günü yapılan resmi açıklamada, 155 milyon dolar değerinde 86.343 ETH’lik hazinenin tasfiye edileceği ve bunun kullanıcıların ANT tokenlarından getiri elde edebilmeleri için yapacaklarına yer verildi.

Bu tasfiye planı kapsamında kullanıcılar her bir ANT tokenını 0,0025376 ETH karşılığında çekebilecekler. Açıklamaya göre kullanıcıların tokenlarını takas etmek için 2 Kasım 2024 tarihine kadar süreleri olacak. Kullanıcılar işlemlerini tamamladıktan sonra tüm ANT tokenları kalıcı olarak yakılacak.

Geçtiğimiz süreçte Aragon DAO üyeleri, ETH hazinesi ve kar amacı gütmeyen kuruluşun şeffaflığı ile ilgili anlaşmazlıklar nedeniyle Aragon Derneği’ne karşı yasal işlem başlatmayı öne sürmüştü. Bu yasal işlem süreci son bilgilere göre başlatılmadı.

Aragon Derneği tarafından yapılan açıklamanın detaylarında, en verimli geri ödeme oranının bu olduğu belirtildi:

Aragon Derneği, projenin devamını ve korunmasını sağlayan en uyumlu ve vergi açısından en verimli yolu belirleyerek tüm ANT sahipleri için elde edebileceği en iyi itfa oranına ulaştı. Bu karar, yasal kısıtlamalar, özellikle de token spekülasyonu ve piyasa manipülasyonunun tetiklediği düzenleyici riskler nedeniyle halk oylamasına sunulamadı.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle %11 değer kaybeden ANT 4,93 dolar seviyesinden 4,38 dolara geriledi. ANT, yazım esnasında 4,51 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!