Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoinler’de Acılar Geride Kalıyor: Bitcoin Şirketi Bu Tarihe Gözünü Dikti!

ByteTree’ye göre altcoin yatırımcıları, Bitcoin’in olası bir yıl sonu rallisi öncesinde daha fazla sabır göstermeye hazırlıklı olmalı.

Kripto para piyasasına yönelik araştırmaları ile dikkat çeken ByteTree, altcoin yatırımcılarının düşük piyasa değeri olan kripto paraların Bitcoin’i geçip yükselmeden önce biraz daha acı çekebileceği konusunda uyarıda bulundu.

ByteTree kurucusu Charlie Morris, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Altcoin yatırımcılarının inancını koruması gerekiyor. Zor bir dönemden geçiyoruz, ancak altcoinlerin Bitcoin karşısında gösterdiği zayıf performans oldukça zorlayıcı oldu.

Altcoin prices relative to BTC (ByteTree/Bloomberg)

Kripto para rallisi için ekim ayı

Kurucu Morris ayrıca altcoinler geçmiş piyasa döngülerinde Bitcoin’in dört yılda bir gerçekleşen halving’den yaklaşık altı ay sonra yükselişe geçtiğini ifade etti. Bu kapsamda 20 Nisan 2024’te gerçekleşen son halving’in bu yılın ekim ayı civarında potansiyel bir ralliye işaret ediyor olabileceği vurgulandı.

Morris, tarih tekerrür ederse altcoinlerin yeni yılın başında toparlanacağını ancak bunun için önce Bitcoin’in güçlü bir yükseliş göstermesi gerektiğini belirtti. Bu yılın dördüncü çeyreğinde bir ralli için doğru yolda olduklarını söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!