Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altın Yükselirken Bitcoin İçin de Yeni Yükseliş Hedefi Belli Oldu!

12 Mart tarihinde yaşanan sert düşüşe rağmen hem Bitcoin hem de altın düştükleri yerden kalkmayı ve ciddi bir yükseliş elde etmeyi başardılar. Bitcoin‘in volatilitesine rağmen altının hiç durmadan yükselmesi ise kısa sürede hem ONS hem de Gram Altın bazında ciddi artışlar yaşanmasına yol açtı.

Bitcoin, Altının Yükselişini Geçebilecek Mi?

Gram altının 380 TL seviyelerine kadar yükselmesi, dijital altın olarak görülen Bitcoin yatırımcılarının ise “keşke” demesine yol açmış olabilir. Ancak buna rağmen önde gelen bir kripto para analistine göre Bitcoin de altının yükselişini aratmayacak bir artışa hazırlanıyor.

Crpyto Michael, Bitcoin Halving öncesinde fiyatın 7.200 dolara ve hatta 7.600 ile 7.800 dolar bandı arasına kadar yükselebileceğini belirtti. Bu yükselişin gerçekleşmesi Bitcoin’in aylık rekoru 7.400 doların da üstüne çıkarak yaklaşık olarak %10’luk bir yükseliş elde etmesi anlamına geliyor.

Bu da Bitcoin Halving öncesi bir FOMO oluşturup fiyatın altının yükselişinin katbekat üzerine çıkmasını sağlayacak bir ralli yaşamasını sağlayabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment