Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Amazon, Blockchain Alanındaki Atılımlarına Devam Ediyor

Dünyanın en büyük şirketleri arasında gösterilen dev firma Amazon, Blockchain teknolojisi ile ilgili olarak yaptığı çalışmalara bir yenisini daha eklemiş durumda.

Firmanın resmi LinkedIN hesabından yayınlanan bir iş ilanına göre Amazon, bundan sonraki süreçte, şirketin Colarado’daki ofisinde çalışacak bir yazılım mühendisi arıyor ve bu mühendisin, Blockchain konusunda bilgi sahibi olmasını talep ediyor.

Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan haberlerde, Amazon’un bundan sonraki dönemde dev reklam datalarını, Blockchain üzerindeki bir defter ile kayıt altına almak istediği ifade edilirken, ilgili rol için ise bu iş ilanının açıldığı açıklandı.

Tüm bu büyük veri setini Blockhain üzerine alarak hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmeyi hesaplayan dev firmanın, bu alanda işe alacağı kişiyi ise özenle seçeceği ifade edildi. Amazon yönetiminin, bu işi çok büyük ve önemli bir sürecin, kritik bir parçası olarak gördüğü de iddia edilen detaylar arasında yer aldı.

Bakalım, bu açılan iş ilanı ile birlikte Amazon, son dönemde yaptığı Blockchain atılımını bir adım daha ileri taşımayı başarabilecek mi? Bu konu ile ilgili yaşanacak olan potansiyel gelişmeler, daha şimdiden büyük bir merakla beklenmeye başlandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment