Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Amerikan Kanser Topluluğu Bitcoin Bağışı Kabul Ediyor!

Lider kripto para birimi Bitcoin’in tanınırlığı ve kabulü 2019 yılında inanılmaz seviyelere yükseldi ve Amerika’nın önde gelen kanserle mücadele derneklerinden birisinin de BTC kullanmaya başlaması bunun en büyük kanıtlarından.

Kanser araştırmalarını fonlamayı amaçlayan ve kar amacı gütmeyen Amerikan Kanser Topluluğu, artık BitPay ile Bitcoin bağışlarını kabul ettiğini duyurdu. 2011 yılında bir Bitcoin ödeme çözümü olarak kurulan BitPay, 2017  yılından beri BTC bağışlarının 50 milyon doları aştığını vurguladı. Tony Hawk Foundation ve Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Hareketi gibi önemli dernekler için de bağış toplayan BitPay, zaman zaman Bitcoin yatırımcıları tarafından da eleştirilmekte.

BitPay istatistiklerine göre aynı süre boyunca yapılan bağışların ortalaması ise 10.000 dolar seviyelerinde kaldı. BitPay CEO’su Stephen Pair yeni sisteminde bağışçıların gerçekten Bitcoin’e sahip olmadan BitPay üzerinden alım yaparak da bunu gerçekleştirebileceğini ve sistemin çok kolay bir hale getirildiğini açıkladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment