Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist 2 Altcoin’de Alım Fırsatı Verdi: Bu Seviyeler Sonrası Fiyat Rekor Kıracak!

Analist Michaël van de Poppe, SUI ve TAO altcoinlerinin yeni zirvelere ulaşmasından hemen önce uğraşacağı destek fiyatlarına yer verdi. 

Popüler kripto para analisti Michaël van de Poppe Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarda, Sui (SUI) ve Bittensor (TAO) altcoinlerinin yeni zirvelere ulaşacağını öngördüğünü söyledi.

Van de Poppe yaptığı açıklamada, SUI’nin 1,30-1,60 dolar aralığında boğalar için fırsat sunduğunu belirtti. Analist, SUI’nin düzeltmenin ardından yeniden tüm zamanların en yüksek (ATH) seviyelerine  ulaşacağını ifade etti. Analist agresif giriş noktasının 1,50-1,60 dolar aralığı olduğunu ayrıca daha güvenli giriş noktası ise 1,30-1,40 dolar seviyeler olduğunu belirtti. Ayrıca hedefin yeni zirveler olduğunu vurguladı.

Bittensor (TAO) içinse 500 dolar desteğinin kritik olduğunu ve 620 dolarda bir kırılma yaşanması durumunda ralli beklediğini açıkladı:

Tüm zamanların en yüksek seviyelerini kıracak bir sonraki varlık muhtemelen TAO olacak. Süper güçlü getiri, süper güçlü varlık. Destek için 500 dolarda bir test görmeyi bekliyoruz, ardından tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru koşacağız. 620 dolar seviyesi önemli bir kırılıma işaret ediyor. 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!