Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Açıkladı: 2020’de Hangi Alt Koinler, Bitcoin İyi Kazandıracak?

Kripto para sektörünün ünlü isimlerinden olan kitap yazarı Nick Patel, yeni bir yazı kaleme aldı ve hangi alt koinlerin 2020 yılında Bitcoin’den daha iyi performans göstereceğini düşündüğünü açıkladı.

Patel’ın bu alanda belirlediği üç kripto parası ise şu şekilde oluştu:

Komodo

Ekim ayında 5330 Sat ile KMD’nin dip yaptığını ifade eden başarılı analist, eğer grafik iyi bir şekilde çalışırsa, KMD’nin önümüzdeki yıl en az üç katlık bir artış yaşayacağını düşünüyor.

New Kind of Altcoin Network

NKN adı ile trade edilen bu kripto para, Eylül başında Patel’a göre 171 SAT ile dip yaptı. Daha sonra büyük bir sıçrama yapan ve 750 SAT’a kadar çıkan bu koin, şu anda ise 260 ila 350 satoshi arasında gidip geliyor. Patel yazıda, NKN’nin gelecek yıl 1500 ila 2000 satoshi arasına çıkmasını beklediğini belirtiyor.

Fantom

FTM 115 Satoshi’de Patel’a göre çifte dip yaptı. Başarılı analist, teknik analize bakılırsa, FTM’nin grafiğin çok iyi olduğunu ifade ediyor. Bu da şu anki fiyatın ortalama 4 katına kadar bir çıkışı Patel’a göre vaat ediyor.

Uyarı: Burada yer alan ifadeler ne yazarın ne de Koin Bülteni ekibinin görüşleridir. Tamamen üçüncü parti kişiler tarafından yayınlanan ifadeler baz alınarak haberleştirilmiştir. Her yatırım öncesi yatırımcı, kendi ön araştırmasını ve çalışmasını yapmalı ve gerekirse eğitimli bir finansal danışmana başvurmalıdır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment