Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Ben Armstrong’a Göre Bitcoin Rallisi Sürecek: Bu Seviyeler İçin Tarih Verdi

BitBoy olarak ünlenen Youtuber ve kripto para analisti Ben Armstrong, yakın zamanda Bitcoin’de (BTC) tekrar 25 bin ile 30 bin dolar seviyelerinin görülebileceğine inanıyor.

Armstrong 12 Ocak tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, insanların tekrar boğa sezonu beklentisine girdiğini görmenin güzel hissettirdiğini dile getirdi. Başta Bitcoin olmak üzere kripto para birimlerin bir yükselişine devam edeceğini ifade eden Bitboy, muhtemelen yakın zaman içerisinde tarihi zirvenin görülemeyeceği konusunda ise takipçilerini uyardı.

Armstrong Bitcoin’de bir boğa rallisi beklediğini ve fiyatın önümüzdeki 10-15 haftalık periyotta 25 bin ile 30 bin seviyelerine ulaşabileceğini öne sürdü. Armstrong’un belirttiği tarihin 2 yıldır düşüş ile tamamlanan nisan-mayıs aylarında denk gelmesi birçok yatırımcının dikkatinden kaçmadı. Sosyal medyada birçok kullanıcı Armstrong’un görüşlerini destekler nitelikte paylaşımlarda bulundu.

Öte yandan kripto para ekosistemindeki birçok önemli aktörün de Bitboy’un görüşlerine benzer öngörüleri olduğunu biliniyor. Başta BitMEX eski CEO’su Arthur Hayes olmak üzere pek çok analist kripto para birimlerinde azalan kaldıraçlı pozisyonların ve nispete düşük hacimlerin yeni bir boğa sezonu öncesi hazırlığa işaret ettiğini düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!