Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Bitcoin Yakında Patlayacak Dedi: Tam Bir Yıl Önceki Durumda Bulunuyor!

Kripto para analisti, Bitcoin’in kritik bir direnç seviyesine yaklaştığını ve bu seviyeyi aşarsa yeni rekorlara hızla ulaşabileceğini belirtti.

Popüler analist Jelle Twitter’dan 23 Eylül tarihinde yaptığı paylaşımda, Bitcoin’in mevcut performansını Eylül 2023 dönemine benzeterek dikkat çeken bir değerlendirme yaptı. Jelle, Bitcoin’in daha yüksek dip seviyelerle yükseldiğini ve kritik bir direnç seviyesine yaklaştığını belirtti.

Analist, bu seviyenin aşılması halinde Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyelerine hızla ulaşabileceğini vurguladı:

Bu seviyeyi aştıktan sonra yeni rekorlara göz açıp kapayıncaya kadar ulaşacağız. Hadi bunu gerçekleştirelim.

Resim

Eylül 2023’te de benzer bir yükseliş hareketi sergileyen Bitcoin, o dönemde kilit seviyeleri zorlamıştı ve tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) aşmıştı. Şu anda da piyasada ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz indirimi kararı sonrasında artan talep ve olumlu gelişmeler, Bitcoin’in yeniden tarihi zirvelere ulaşabileceği beklentisini güçlendiriyor.

Yatırımcılar, bu kritik seviyenin aşılmasını yakından takip ederken piyasalarda yükseliş beklentileri artmış durumda bulunuyor.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin, yazım esnasında 63.400 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!