Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Bitcoin Yükselişe Hazır Ama Önünde Bir Engel Var Dedi!

Popüler kripto para analisti Rekt Capital, Bitcoin’in (BTC) güncel durumunu yorumladı.

Rekt Capital kısa süre önceki X paylaşımında, Bitcoin’in önündeki sürece yer verdi. Bitcoin fiyatının 5 Ağustos tarihinde görüldüğü gibi dipler yapmayı sevdiğini ve bunun genellikle alım fırsatına dönüştüğünü belirten analist, tek engelin aralığın alt seviyesi olan 58 bin doların üstüne çıkması olduğunu belirtti.

Analist tarafında paylaşılan grafikte, turuncu çemberlerin geçtiğimiz süreçte toparlanma için önemli bir rol üstlendiği görülüyor. Fakat önce fiyatın 60 bin doların üzerine doğru güçlü bir hareket sergilemesi gerekiyor. Aksi halde düşüş tekrardan 50 bin dolarların altına götürebilir.

Bu seviyenin kazanılması durumunda fiyatın eylül ayına geçişte yükselişe devam edeceğini belirten analist, tarihin tekerrür etmesi durumunda ise yeni zirvelerin görülebileceğini kaydetti.

Bitcoin’in önümüzdeki bir veya iki hafta içinde rage’in alt kısmını seviyesini geri kazanması durumunda 8yani 58 bin dolar), eylül ayında yükselişlerini sürdürmeye devam edebilir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,3 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 58.000 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!