Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Ethereum’da Daha Büyük Bir İvme Bekliyor: ABD Beklentisi Devrede!

Popüler kripto para analisti Ali Martinez, spot Ethereum ETF’lerinin etkisine yer verdi.

Ali Martinez 8 Haziran tarihli X paylaşımında, Ethereum ETF’lerine odaklandı. On-chain analiz platformu Santiment tarafından sağlanan verilerin, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından onaylanan ilk spot Ethereum ETF dosyalarının olumlu bir etki yarattığını vurguladı.

Santiment tarafından gelen on-chain veriler, Ethereum ETF’lerin SEC tarafından onaylanmasının ardından Ethereum’a olan ilginin arttığını gösteriyor. Artık sosyal duyarlılık istikrar kazandı ve bu, bu yeni Ethereum ETF’lerinin ticarete başlamasından önce ideal bir durum!

Ethereum’u sırada ne bekliyor?

SEC, geçtiğimiz ay spot Ethereum ihraççılarının 19-b dosyalarını onaylamıştı. Düzenleyici kurum bu kararın ardından ihraççılardan ETF başvurularını güncellemelerini talep etti.

S-1 taleplerine yönelik güncellemeler tamamlanırken SEC’nin nihai onayı haziran sonunda vermesi ve Ethereum ETF’lerinin temmuz başında hayata geçmesi bekleniyor.

Ali Martinez’in aktarımına göre nihai onayla birlikte Ethereum, daha fazla kurumsal ilgi ve para akışını kendine çekmeye başlayacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!