Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analiste Göre Kripto Para Yatırımcıları, Piyasada Yükselişe Hazırlanıyor

Kripto para analistine göre yatırımcılar, kendilerini piyasada başlayacak yükselişe hazırlıyor.

Kripto para piyasası, Orta Doğu’daki gerilimin etkisiyle birlikte dalgalı birkaç gün geçirdi. Ancak piyasalar, son günlerde sakinleşmeye başladı.

Presto’da alım-satım yapan Thomas Kim, “Halving’den sonra piyasadaki volatilite kısmen azaldı. Yakın dönemdeki üç günlük zımni oynaklık, BTC opsiyonlarındaki zımni oynaklığın çok altındaydı ve yatırımcıların hala makroekonomik değişkenleri takip etmesi gerekebilir.” dedi.

Piyasa yapıcı Keyrock’un ekibinden Justin d’Anethan’a göre çoğu yatırımcı, ne yönde pozisyon alması gerektiğine karar veremiyor.

D’Anethan, “Hem kripto alanında hem geleneksel alanda dinamik olmasa da takip etmesi ilginç bir piyasa var, fiyatların sabit kalmasından da anlaşılabileceği üzere yatırımcılar, bullish mi bearish mi olacakları konusunda karar veremiyor.” dedi.

Piyasaları olumsuz yönde etkileyen birçok gelişmenin yaşandığını söyleyen d’Anethan, yine de, “Ama bullish tarafa bakacaksak geçen hafta bazı kaldıraçlı uzun pozisyonların likidasyonundan kaynaklanan düşüş, muhtemelen köpüğün bir kısmını temizledi ve bizi temiz bir seviyede bıraktı.” dedi.

D’Anethan, ayrıca, “Halving ile birlikte yatırımcılar, coinlerini bırakmak istemiyor ve muhtemelen kendilerini fiyatların uzun vadede artmasına hazırlıyorlar.” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!