Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analistler Bitcoin’de Zararına Satış Yapılıyor Dedi: Bu Seviyeye Kadar Düşer!

Kripto para borsası Bitfinex’in analistleri, Bitcoin’deki (BTC) satış dalgasının 36 bin dolara kadar devam edebileceğini öngördü.

Bitfinex analistleri tarafından 23 Ocak Salı günü yayınlanan Alfa raporunda, Bitcoin’in güncel durumuna dair detaylara yer verildi. Özellikle son 1 ay içerisinde Bitcoin almış kısa vadeli yatırımcıların halihazırdaki düşüşlerin ardından zararına satış yaptığını belirten analistler, düşüşün devam edebileceğini ifade etti.

Raporda, fiyatın 39 bin doların altına düşmesiyle birlikte kısa vadeli Bitcoin sahiplerinin mevcut karlarının yarısından fazlasının silindiğine yer verildi.

Kısa vadeli Bitcoin yatırımcılarının bir diğer alım bölgesi olan 38.00-36.00 dolar bandını sıradaki destek seviyesi olarak işaret eden analistler, açıklamanın detaylarında şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin için destek sağlayabilecek bir sonraki önemli fiyat seviyelerinin, 38.307 dolar ile 36.000 dolar arasında olduğunu söyleyebiliriz. Bu seviyeler kısa vadeli Bitcoin yatırımcılarının ağırlıklı olarak alım yaptığı bölgelere işaret ediyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %5,4 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 38.670 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!