Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analiz: Gelecek Yaz, Ethereum Fiyatı 423 Dolar Olacak

Kripto para sektörünün Bitcoin’in ardından en değerli ikinci para birimi olan Ethereum’da yatırımcılar, bir süredir koinin yapacağı bir sonraki fiyat hareketi ile ilgili olarak tahminlerde bulunuyor.

Şu sıralarda 150 dolar civarından işlem gören ve günlük bazda yaklaşık yüzde 1.3’lük bir artış yakalamış durumda olan ETH ile ilgili yapılan bir analiz ise, Ethereum fiyatının gelecek yaz, 423 dolara kadar çıkacağını ortaya koydu.

İstanbul Hard Forku Tamamlandı

İstanbul hard forkunun da tamamlanması ile birlikte, Ethereum için işlerin artık daha da iyiye gitmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili bir analiz yapan Crypto Wolf, yaptığı açıklamada Ethereum fiyatının gelecek yaz aylarında 0.0561 BTC’ye ya da dolar değerinde 423 dolara kadar çıkmasını bekliyor.

Bir başka analist Crypto Michael ise, yaptığı analizde, ETH fiyatının buradan sonra daha da fazla düşmeyeceğini belirtti.

Düşüş Bitti mi?

2018 yılının başında 1300 dolara kadar çıkan Ethereum, ondan sonraki süreçte diğer tüm kripto paralar gibi çok ağır bir düşüş yaşamıştı.

Bir ara çift haneli rakamlara kadar düşen ETH’nin şu anda 150 dolar olduğunu hatırlatan analistler, buradan daha fazla düşüşün büyük bir sürpriz olacağını ifade ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment