Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Anthony Pompliano: Kripto Paralar Önümüzdeki On Yıl İçerisinde Hisse Senedi Piyasasını Geçecek!

Bitcoin 2018 yılının başından beri tökezlemeye ve değer kaybetmeye devam ettikçe, birçok kripto para eleştirmeni de bu yeni varlık sınıfının oldukça kötü bir yatırım tercihi olduğunu dile getirmeye devam etmekte. Söz konusu eleştiriler sadece 2018 yılı göz önüne alınacak olursa doğru olarak görülebilse de, birçok diğer kripto para biriminde durum aynı değil.

Konu hakkında PlanB tarafından derlenen verilere göre, BTC’ye sadece %1 oranında yapılacak yatırım ve %99 nakit portföyü, S&P 500 endeksinin son on yıldaki performansını geçebilmekte ki söz konusu endeksin en büyük yükselişi yaptığı tarih olarak da son on yıl öne sürülmekte. PlanB’nin yaptığı açıklamaya göre BTC’nin çok daha iyi risk/getiri oranı var ve lider kripto para birimi sadece çok küçük yüzdelerle 2018 yılında S&P 500’ün gerisinde kalmakta.

Morgan Creek Digital Assets’in kurucularından olan Anthony ”Pomp” Pompliano da konu hakkında PlanB’nin attığı gönderiyi paylaştı ve kripto paraların önümüzdeki on yıl içerisinde birçok hisse senedi piyasasını geçeceğini ve alt edeceğini vurguladı.


PlanB bunların yanı sıra son 10 yıl içerisinde Bitcoin’in 2011, 2014 ve 2017 yıllarında olmak üzere toplam üç kere çöküş yaşadığını ve buna rağmen S&P 500 endeksinden çok daha düşük riske sahip olduğunu vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment