Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apple, Google, X Yöneticileri Geldi, Altcoin Fiyatı Yükseldi

Merkeziyetsiz kimlikler geliştiren Worldcoin projesinin kurucusu Tools for Humanity (TFH), ekibine önemli isimler kattı.

Tools for Humanity, gizlilik, güvenlik ve kimlik yönetimi alanındaki çalışmalarını büyütmek için Apple, Google ve X şirketlerinde çalışmış eski yöneticilerle anlaştı.

Worldcoin’in yeni ekibi kuruluyor

Eski adıyla Twitter olan X’in gizlilikten sorumlu yöneticisi Damien Kieran, aynı ünvanla TFH ekibine katıldı.

Tools for Humanity’nin bilgi güvenliğinden sorumlu yöneticisi ise Google’ın Android güvenliği direktörlüğünü ve Atlassian’ın CIO’luğunu yapmış Adrian Ludwig oldu.

Google Payments’ın kimlik departmanını yöneten Ajay Patel, World ID projesinin başına geldi.

Geçmişte Apple, Meta, Tesla şirketlerinde yönetici olarak görev almış Rich Heley ise Worldcoin’in göz bebeklerini tarayarak kimlik bilgisi toplayan cihazının baş yöneticisi olacak.

Worldcoin fiyatı yükselişe geçti

Worldcoin’in kimlik toplamak için kullandığı yöntemler, geçmiş yıllarda Fransa dahil olmak üzere bazı ülkelerdeki düzenleyici kurumların tepkisini çekti. Yakın zamanda Worldcoin’in yöntemlerinin Hong Kong’daki veri güvenliği kurallarına uymadığı açıklandı.

Kieran, CPO olarak özellikle şirketin yasal regülasyonlara uyumlu şekilde hareket etmesi için çalışacağını açıkladı.

Worldcoin (WLD) fiyatı, bu isimlerin projeye katılmasıyla birlikte yükseldi. TradingView verilerine göre WLD fiyatı, 2,24 dolardan 2,42 dolara kadar çıktı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!