Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ark Invest’in Eski Analistinden “Ara Yükseliş” Yorumu: Daha Önce 4x Yapmıştı!

Yatırım şirketi Ark Invest’in eski yöneticisi ve analisti Chris Burniske, Bitcoin’deki (BTC) toparlanmanın 2019 yılı ile karşılaştırarak geçici bir toparlanma olduğu iddialarına cevap verdi.

Chris Burniske 16 Ocak tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Bitcoin’in 2019 yılındaki ara yükselişini örnek göstererek piyasadaki mevcut toparlanmanın beklenileni vermeyeceğini öne süren kullanıcılara, 2019 yılında Bitcoin ve Ethereum’un (ETH) “ara yükseliş” yaşamasına rağmen birçok yatırım aracını performans bakımından geride bıraktığını söyledi.

Paylaşımda “Kenardan oturup izlemek yerine sürüşün keyfini çıkarmayı tercih ederim.” ifadelerini kullanan Burniske, fiyatın 2019 sonundaki gibi tekrar geri çekilmesi durumunda da karını alarak pozisyonlarına ekleme yapabileceğini dile getirdi.

Burniske, 2019 yılında Ethereum ve Bitcoin’in düşüş yaşamasına rağmen yıl içerisinde 4 kattan fazla değer kazanarak birçok yatırım aracını geride bıraktığına dikkat çekti. Aynı senaryodan yola çıkarak mevcut piyasanın da daha fazla geri çekilmesi halinde yatırımlarını artıracağını belirten Burniske, yükselişi izlemek yerine düzeltmenin içerisinde yer almayı tercih edeceğini dile getirdi.

Sosyal medyada birçok yatırımcı düzeltmelerin bitişini beklerken genelde rallileri kaçırdıklarını ifade ederek Burniske’yi destekler nitelikte paylaşımlar yaptı. Bazı kullanıcılar ise bir senaryonun daha önce gerçekleşmiş olmasının tekrar gerçekleşme ihtimali üzerinde etkisi olmadığını öne sürerek Burniske’ye katılmadığını belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!