Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arthur Hayes, Binance’te Listelenen Coin’i Satıp Bu Projeye Yatırım Yapıyor

Kripto para borsası BitMEX’in kurucusu Arthur Hayes, Binance Labs destekli Pendle Finance’i (PENDLE) bırakıp odağını Aethir’e (ATH) çeviriyor.

On-chain ve analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılanlara göre Arthur Hayes, bugün erken saatlerde Bybit borsasından kendi cüzdanına 30,89 milyon ATH token (1,92 milyon dolar değerinde) daha çekti. Bu işlem, Hayes’in şimdiye kadar yaptığı en büyük ATH birikimi olarak dikkat çekiyor.

Son iki gün içinde, Hayes Bybit, OKX ve KuCoin borsalarından toplam 47,37 milyon ATH (2,94 milyon dolar) çekerek, toplam ATH varlığını 93,15 milyon tokena (5,79 milyon dolar) çıkardı.

Bu hareketler, Hayes’in ATH tokenine yönelik büyük bir ilgi gösterdiğini ortaya koyuyor. Kripto topluluğunda yakından izlenen Hayes’in bu hamlesi, ATH tokenının gelecekteki performansını etkileyebilir.

PENDLE yerine ATH alıyor

Spot On Chain tarafından aktarılanlara göre Hayes, bu hafta Binance ve Bybit borsalarına 5 milyon dolardan fazla değerde PENDLE yatırdı. Bunların satıldığı varsayılıyor. Lookonchain verilerine göre Hayes, geçtiğimiz saatlerde de yaklaşık 1 milyon dolar değerinde PENDLE token’ını elden çıkardı.

Buna karşılık OKX, Bybit ve KuCoin borsalarından 1 milyon dolardan fazla değerde ATH aldığı aktarıldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!