Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arthur Hayes Bitcoin Boğasında Zengin Edecek Favori Altcoin’i Açıkladı!

Eski Bitmex CEO’su Arthur Hayes, son makalesinde favori altcoin’ini açıklayarak kripto para piyasasında yaşanacak yükselişe dair anahtar noktaları paylaştı.

Arthur Hayes, yapay zeka ve kripto paralar hakkında yayınladığı “Double Happiness” isimli son makalesinde, Filecoin’i (FIL) işaret etti. Yapay zeka ve kripto paralar özelinde artan trendin günün sonunda Filecoin’i 2021 yılındaki tüm zamanların en yüksek seviyesinin de üzerine taşıyacağını belirten Hayes, bu beklentiye gerekçe olarak bir formülde paylaştı.

Formülünde kripto para likiditesi ve teknoloji faktörlerini öne çıkaran deneyimli isim, favori kripto parası olarak gösterdiği FIL için 238 dolar seviyesinin üzerine doğru bir yükseliş ima etti.

Sadece FIL için değil tüm kripto para sektörü için yükseliş beklentisinde olduğunu yazdığı her makalede dile getiren Hayes, özellikle ABD ekonomisinde yaşanacak bir kaosu öngörüyor.

Eski CEO bu son makalesinde de hazine tahvil getirilerinin çığ gibi yükseldiğini ifade ederek bu durumun ABD’nin tekrardan piyasalara likidite sağlamasıyla sonuçlanacağını savundu. Hayes, daha büyük bir bankacılık krizinin önüne geçmek ve ekonomiyi kurtarmak için yapılacak para basımının, Bitcoin ve kripto para piyasası için yükselişi tetikleyeceğini belirtti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,2 değer kaybeden FIL, yazım esnasında 3,27 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!