Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arthur Hayes Bitcoin’de Daha da Düşüş Bekliyorum Dedi: Dip Seviyeyi Açıkladı!

BitMEX kurucusu Arthur Hayes, Bitcoin’de (BTC) düşüşlerin devam etmesini beklediğini ifade ederken altcoin pozisyonlarını kapattığını açıkladı.

Arthur Hayes 24 Ocak tarihinde paylaştığı blog yazısında kripto para piyasasına genel bir bakış atarken kendi yatırım stratejisini açıkladı. Bitcoin başta olmak üzere kripto para piyasasının geneli için düşüş yönlü beklentisini koruduğunu belirten Hayes, alım yapmak için acele etmeyeceğini belirtti.

Öte yandan Bitcoin için 30-35 bin dolar seviyesinin destek olarak çalışabileceğini söylerken 29 Mart vadeli 35.000 dolar kullanım fiyatlı put opsiyonu aldığını duyurdu.

Hayes ayrıca Solana ve Bonk yatırımlarını da ufak bir zararla elden çıkardığını vurguladı. Bitcoin’in 35 bin doların altına düşmesi durumunda “dip avcılığına” başlayacağını belirten deneyimli isim, piyasanın uzun vadede yukarı yönlü yükselişini sürdüreceğine inandığını kaydetti.

Hayes yaşanan bu düşüşlerin özellikle 31 Ocak tarihindeki ABD Hazine geri ödemelerine kadar devam edebileceğini öngörürken gelecek faiz kararlarının da risk piyasaları üzerinde büyük etkisinin olacağını hatırlattı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!