Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arthur Hayes: Dijital Finans, Trader Alışkanlığını Değiştirecek

Kripto para sektörünün en büyük vadeli işlem platformlarından birisi olan BitMEX’in kurucusu Arthur Hayes, dijital finans konusunda yaşanan gelişmelerin, gelecekte traderların alışkanlıklarını baştan aşağı değiştireceğini söyledi.

Bloomberg’e açıklamalar yapan Hayes, kripto para örneğini verdi. Kripto paraların haftanın 7 günü ve 24 saati aktif olarak trade edildiğini ifade ederken, bu durumun da geleneksel piyasaların işleyişine ters olduğunu söyledi.

Geleneksel piyasaların hafta sonları kapalı olduğunu ya da öğle araları olduğunu fade eden Hayes, buna karşın kripto paralar da bunun olmadığını söyledi. Hayes, bu durumun da traderların alışkanlıklarını değiştirebileceğini ifade ederken, traderların gelecekte öğle yemek aralarını ya da hafta sonları kaybedebileceğini sözlerine ekledi.

Hayes, şöyle konuştu:

”Her yerde ve her zamanda trade edilebiliyor olmak durumu, gelecekte de geleneksel piyasalar tarafından taklit edilecektir. Bundan sonra da artık herkes buna alışacak. Her şey dijitale döndüğünde ise, Bitcoin’in aslında o kadar da garip ve çılgın bir fikir olmadığını göreceğiz. Bu da gerçekten çok garip bir şey.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment