Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arthur Hayes Kriptoda Olumsuzluklar Bitti Dedi, Bitcoin İçin Şifreli Hedef Verdi!

Eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes kripto para piyasası hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kripto paralar hakkında paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Arthur Hayes, yine bekleneni yaptı. Hayes 14 Aralık tarihli sosyal medya gönderisinde, itibari paraların birer çöpten ibaret olduğunu ve kripto paralara inanmamak için mazeret kalmadığını söyledi.

Hayes’in söz konusu paylaşımında, Bloomberg’de yayınlanan “Wall Street Yatırımcıları 2024’ün Büyük Parasal Pivotu İçin Her Şeyi Yapıyor” başlıklı bir makalenin ekran görüntüsü de yer aldı. Söz konusu ekran görüntüsü, Wall Street yatırımcıları ile ABD Merkez Bankası (FED) arasında önemli bir uyum olduğunu öne sürerken önümüzdeki yıl para politikalarında muazzam bir değişimin sinyalini vurguluyor.

Hayes, ABD’nin para politikalarındaki değişimin nihayet kripto para piyasasının önünü açtığını ima ederken yükselişin devam edeceğine dair net bir öngörüde bulundu:

Bu noktada kripto paralar için long yönlü düşüşnmemenizin bir mazereti yok. Cebinizdeki itibari paranın pis bir çöp parçası olduğunu size kaç kez daha söylemeleri gerekecek? Allah’a inanın, o sizi özgür kılacaktır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!