Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arthur Hayes Meme Coinlerin Olumlu Etkisine Değindi: Ön Yargılarınızı Kırın!

Eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes, kripto para topluluğuna seslenerek meme coinler özelindeki ön yargıya son verilmesi gerektiğini söyledi.

Arthur Hayes 30 Mart tarihinde Real Vision CEO’su Raoul Pal ile bir yayına katıldı. Söz konusu yayında kripto para topluluğuna seslenen Hayes, meme coinleri kötülemeden önce iki kez düşünülmesi gerektiğini belirtti.

Buna gerekçe olarak meme coinler tarafından yazılan yüksek getirili hikayelerin sektöre yeni yatırımcı çekme konusunda en önemli olaylardan biri olduğunu dile getiren deneyimli isim, meme coinlerin birçok blokzinciri için yaşam suyu olduğunu hatırlattı.

Bu tür şeyleri aptalca ve değersiz olarak niteleyebilirsiniz ama eğer bu alana ilgi ve daha fazla mühendis getiriyorsa, bu zincirin kendisi için olumlu bir değerdir. Bu kültürü destekleyebilen zincirler, değeri olan zincirler olacaktır.

Meme coinlerin özellikle Y ve Z kuşağını kripto para sektörüne çıkan en önemli araçlardan biri olduğunu vurgularken risklerinin yanı sıra artılarının da görülmesi gerektiğini kaydetti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!