Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arthur Hayes’den Ethereum Yükselişi Üzerinden Altcoinler İçin Boğa Müjdesi

BitMEX eski CEO’su Arthur Hayes, Ethereum (ETH) özelinde yaşanan son yükseliş hareketinin ardından altcoin sezonunun başladığını öne sürdü.

Kripto para piyasasının eski isimlerinden Arthur Hayes yakın tarihli bir sosyal medya gönderisinde, altcoin sezonunun başladığını ilan etti. Gönderisinde Ethereum’un son günlerdeki yükselişine gösteren bir grafik paylaşan Hayes, şu ifadelere yer verdi:

Kendimi yeniden tanıtmama izin ver. Benim adım ALTSZN!!!

Şangay güncellemesinin 13 Nisan günü başarıyla tamamlanmasının ardından ciddi bir yükseliş performansı sergileyen Ethereum, son 3 gün içerisinde %10‘dan fazla yükseldi. Geçtiğimiz boğa süreçlerinde Bitcoin daima öncü olarak hareket etti ve ardından Ethereum’un ani ve güçlü yükselişleri beraberinde altcoinleri de yukarı taşıdı.

Hayes de büyük olasılıkla geçmişte yaşanan bu akışın tekrarlanacağını düşünüyor ve önümüzdeki süreçte altcoinlerin kayda değer performanslar sergileyebileceğine inanıyor.

CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerisinde %12,4 yükseliş sergileyen ETH yazım esnasında 2.104 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!