Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ava Labs Başkanı: Bitcoin’deki Volatilite, Tekrarlayan Makro Eğilimin Bir Sonucu

Ava Labs başkanı John Wu, kripto para piyasasında görülen düzeltme hakkında bazı açıklamalar yaptı. Wu, görülen düzeltmeyi tetikleyen şeyin tüm varlık sınıflarını etkileyen, tekrarlayan makro eğilim olduğunu söyledi.

TD Ameritrade Network’ün konuğu olan John Wu, yatırımcıların ve piyasanın enflasyon konusunda endişeli olduğunu söylüyor. Ona göre, kripto para piyasasında görülen düşüş eğilimi, birkaç gün içinde ortaya çıkan bir durum değil. 

Aksine, yaşanan durumun tekrar eden makro bir döngü olduğunu ve bu döngünün yüksek teknoloji hisseleri dahil olmak üzere tüm varlık sınıflarını birkaç aydır etkilediğini belirtiyor.

“Enflasyon Bitcoin için iyi”

John Wu, kripto para piyasasının enflasyon endişesi duyan en son piyasa olduğunu söylüyor. Bitcoin’in sınırlı arzıyla mükemmel bir değer deposu olduğunu söyleyen Wu, bu nedenle enflasyonun BTC için iyi bir şey olduğunu dile getiriyor.

Bununla birlikte, Bitcoin’in bir değer deposu olma özelliğinin son altı ay içinde enflasyon beklentisinin ardından test edildiğini belirtti.

Bitcoin altını geride bıraktı

Ava Labs başkanı, altın ve Bitcoin arasında karşılaştırma yaptı. On iki aylık hareketli ortalamada Bitcoin’in altını geride bıraktığını söyleyen Wu; zamanın bir önemi olmadığını, Bitcoin’in altını tarihsel olarak yendiğini söylüyor.

Ayrıca, kurumsal yatırımcıların Bitcoin’i daha fazla benimsemesiyle birlikte finansal piyasaların altın ve BTC arasında daha fazla korelasyon beklemesi gerektiğini belirtti.

Wu, “Bitcoin uzun vadede doğru bir yatırımdır ve dijital bir değer deposudur.” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!