Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avalanche (AVAX) Fiyatı Bu Yüzden Mi Yükseldi? Dava Sona Erdi!

Bir hukuk bürosunun 60 milyon dolar değerinde Avalanche (AVAX) coin içeren davası, karşılıklı anlaşma sonucuyla bitti.

Kripto para yatırımcılarını temsil eden ünlü bir hukuk bürosu ve eski kurucu ortaklarından biri, kripto para hırsızlığı ve zorbalık iddialarını içeren yasal mücadeleyi, duruşmaya iki haftadan az bir süre kala sona erdirdiklerini açıkladı.

Manhattan federal mahkemesine Perşembe öğleden sonra sunulan ortak bir bildirimde, Freedman Normand Friedland LLP (eski adıyla Roche Cyrulnik Freedman) ve eski ortağı Jason Cyrulnik, birbirlerine karşı olan tüm iddiaları geri çektiklerini belirttiler.

60 milyon dolarlık coin iddiası

Mahkeme kayıtlarına göre dava, 8 Temmuz’da duruşmaya başlayacaktı. Firma, Şubat 2021’de Cyrulnik’e karşı dava açarak, Cyrulnik’in ortaklıktan doğru bir şekilde çıkarıldığını belirten bir mahkeme kararı talep etmişti. Dava, Cyrulnik’in toksik bir ortam yarattığını ve firmayı “bir savaş alanına” çevirdiğini iddia etmişti.

Cyrulnik ise karşı iddialarda bulunarak firmanın diğer ortaklarının büronun müşterisi Ava Labs tarafından firmaya dağıtılan yaklaşık 60 milyon dolarlık coin üzerindeki haklarını elinden almak için bir komplo kurduğunu savundu.

Avalanche (AVAX) fiyatı yükselişe geçti

Firma ve Cyrulnik, birbirlerinin iddialarını reddetti. Perşembe günü sunulan bildirimde, davadaki tüm iddiaların ve karşı iddiaların “kesin olarak” reddedileceği belirtildi.

Bu sırada kripto para piyasasının geri kalanından Avalanche (AVAX), yukarı yönlü bir grafik çizdi. CoinGecko verilerine göre AVAX fiyatı, son 24 saat içerisinde %10’a varan oranda değer kazandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!