Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avalanche’dan Teşvik Programı: 50 Milyon Dolarlık Yatırım Yapılacak!

Avalanche (AVAX) Vakfı tokenize edilmiş varlıkları satın almak için 50 milyon dolarlık bir teşvik programı başlattı.

Avalanche Vakfı tokenize edilmiş varlık dünyasına iddialı bir adım attı. Vakıf tarafından 25 Temmuz günü resmi olarak duyurulan “Avalanche Vista” programı kapsamında, Avalanche blokzinciri üzerinde tokenize edilmiş varlık alımı için 50 milyon dolar değerinde bir girişimin başlatıldığı ve yatırım yapılacağı belirtildi.

Proje kapsamında gerçek dünya nesneleri ile blokzinciri arasında bir bağ kurmayı amaçlayan ekip, Avalanche ağı üzerindeki tokenize edilmiş varlıklara odaklanacağını vurguladı. Bununla birlikte program çok kapsamlı olarak hisse senedi, kredi, gayrimenkul ve emtia dahil olmak üzere geleneksel yatırım ürünlerinin dijital versiyonlarını Avalanche blokzincirine getirmeyi amaçlıyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan Ava Labs başkanı John Wu, tokenize edilmiş varlıkların günümüz için kritik bir itici güç olduğunu belirtirken Avalanche’ın yeni konsensüs mekanizmasının sunduğu avantajlara değindi:

Varlık tokenizasyonu sadece sermaye piyasalarının geleceği değil, günümüzün de kritik bir itici gücüdür. Kurumlar arasında zincir üzerinde inşa edilen ivme şaşırtıcı oldu ve Avalanche Vakıfları bu girişimle ileriye doğru büyük bir adım atıyor. 50 milyon dolarlık tahsisat, Avalanche Vakfı’nın Avalanche’ın yeni konsensüs mekanizması, benzersiz alt ağ mimarisi ve teknik inovasyonunu kullanarak daha erişilebilir, verimli ve uygun maliyetli bir finansal sistemi ilerletme taahhüdünü yansıtıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!