Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avrupa’nın Dev Kripto Borsası Bitstamp, 14 Pariteyi Delist Ediyor

Avrupa’nın en büyük kripto para borsalarından olan Bitstamp, 11 Ağustos tarihinden itibaren 14 farklı pariteyi delist etmiş olacak.

Bitstamp kullanıcıları bu tarihten sonra XRP/PAX, UMA/BTC, KNC/BTC, SNX/BTC, COMP/BTC, PAX/GBP, PAX/EUR, BCH/GBP, CRV/BTC, MKR/BTC, ZRX/BTC, BAT/BTC, YFI/BTC ve LINK/ETH pariteleri ile işlem yapamayacak.

2011 yılında kurulan Bitstamp, Avrupa’nın en büyük kripto para borsalarından biri olarak ön plana çıkıyor. Merkezini zaman içerisinde Birleşik Krallık’tan Lüksemburg’a taşıyan borsa, yakın zamanda İtalya’da faaliyet göstermek için de gerekli izni aldı.

Bitstamp ekibi, listede yer alan paritelerin borsadan neden çıkarıldığı ile ilgili açıklama yapmazken, platformdaki paritelerin performansıyla ilgili düzenli değerlendirmeler yaptıklarını belirtti.

Bitstamp’in borsadan çıkaracağı pariteler arasında bir XRP paritesi de yer alıyor. Bitstamp, SEC’nin Ripple’a dava açmasının ardından sektördeki diğer pek çok borsa gibi ABD’deki kullanıcılarının XRP işlemlerini tamamen durdurma kararı almıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!