Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avustralya Blockchain Endüstrisi, Çin ile Ortaklık Yapmak İstiyor

Çin’in Blockchain sektörüne büyük bir güç ile giriş yapmasının ardından bazı ülkeler bu alanda aktif bir şekilde Çin’in ortağı olmak istiyor.

Bu ülkelerden bir tanesi de Avustralya. Ülkenin Blockchain sektörünün önde gelen isimlerinden birisi olan Nick Giurietto, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Avustralya olarak Blockchain konusunda biz de çok güçlüyüz. Bu da, bizim Çin için güzel bir partner olabileceğimiz anlamına geliyor.”

Avustralya Ulusal Blockchain Yol Haritası Danışmanlık kurulu üyesi Giurietto, her iki tarafın da bu tarz bir iş birliğinden fayda sağlayacağını söyledi.

Başarılı isim, yaptığı açıklamada ürün tedarik zincirleri, regülasyonlar ve eğitim konusunda Çin ile ortaklık yapılabileceğini söylerken, şunları ekledi:

”Pekin’de yer alan müşterinin, aldığı bebek sütünün gerçekten Avustralya’dan gelip gelmediğini öğrenme işini, telefondan basit bir şekilde yaptığını düşünün. Bu gerçekten de harika bir şey olur. Bunu başarmak, bir rüya gibi bir şey. Ortaklık durumu güzel bir şekilde sağlanırsa, o zaman Avustralya olarak Çin pazarında çok daha aktif oluruz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment