Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avustralya’da Yapılan Kripto Para Harcamalarını, Bitcoin Cash Domine Ediyor

Kendisini gerçek Bitcoin olarak tanımlayan bir pazarlama stratejisine sahip olan ve temel olarak bir değer deposu olmaktan öte, bir takas aracısı olmayı amaçlayan Bitcoin Cash, bu uğurda birçok çalışma yapıyor.

Kimin gerçek Bitcoin olduğu ya da kimin gerçek Bitcoin’in sahip olduğu prensipleri sahaya yansıttığı tartışması bir yana, özellikle küçük alış verişlerde ve günlük hayatta kripto para kullanımını yaygınlaştırmak için çalışmalar yapan Bitcoin Cash ekibi, gelinen noktada fena iş çıkarmıyor.

Avustralya’da Bitcoin Cash Rüzgarı

Geçtiğimiz dönemde Bitcoinbch.com’un yayınladığı bir rapora göre, Bitcoin Cash kullanımı Avustralya’da yaygınlaşmaya devam ediyor.

Bitcoin.com’un geliştirdiği Cash Register uygulamasının ülkede çok fazla oranda kabul gördüğü ve her geçen gün biraz daha fazla sayıda kişinin bu uygulamayı kullandığı ifade edilirken, Kasım ayı özelinde Avustralya’ya kripto para ile yapılan alış verişlerin yüzde 93’ünde Bitcoin Cash’in kullanıldığı belirtildi.

Bir önceki aya göre 2.5 kattan fazla bir artış yakalayan Bitcoin Cash; bu metrikte Bitcoin’e fark attı. Raporda, bitcoin işlem hacminin düşüş yaşadığı da belirtildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment