Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ayı Piyasası 18 Ay Sürebilir Mi? Bitmex CEO’su Süreceğini Düşünüyor

Popüler kripto para borsası BitMEX‘in CEO’su, bir çok kripto para biriminin belası olan ayı piyasasının 2020 yılının bahar aylarına kadar devam edeceğini düşünüyor. Arthur Hayes 2018 yılının çoğunda kripto para birimi fiyatlarının düşüşe geçeceğini ifade etmiş olsa da, yeni yaptığı açıklamalarda bunun çok daha uzun süreceğini belirtti.

Arthur Hayes Mevcut Ayı Piyasasını 2013 Yılı İle Kıyaslıyor

BitMEX CEO’su Arthur Hayes, kripto para topluluğunu önümüzdeki 18 ay boyunca sürecek ayı piyasası için hazır olmaya davet etti. Hayes geçtiğimiz tarihlerde katıldığı Yahoo Finance U.K. sponsorlu etkinlikte ilginç açıklamalarda bulundu. Hayes bu süre boyunca daha az volatilite olacağını da düşündüğünü söyledi ancak yine kendi açıklamalarına göre şartlar ve fiyatlar çok daha kötü bir hal alacak.

”Biz ticari hacimlerin şu an olduklarından çok daha düşük seviyelere düşeceğini düşünüyoruz.”

Hayes daha sonra Bitcoin alanındaki eski tecrübelerini dile getirdi ve sektöre ilk olarak 2013 yılında Bitcoin fiyatının 1.300 dolar olduğu zamanda girdiğini söyledi ve o zamanlar belli belirsiz bir ayı piyasası olduğunun altını çizdi.

”Fiyatlar çöktü, hacim çöktü ve para kazanmak çok ama çok zordu.”

Hayes şu an piyasada açıkça ayı piyasasının geleceğini söyleyen nadir isimlerden. CEO daha önce Bitcoin’in 3.000 ile 5.000 dolar arasına düşeceğini de vurguladı. Piyasa her geçen gün yeni ve heyecan verici haberlere tanıklık etse de, fiyatlarda bir artış görülmüyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment