Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ayı Piyasası, ATM’leri Vurmadı: Avustralyalı ATM Girişimi, Haftalık 360 Bin Dolar Kazanıyor

Avustralyalı Bitcoin ATM girişimi Auscoin, süregelen ayı piyasasına rağmen gelirlerini arttırmayı başaran nadir kripto para girişimlerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Son olarak yayınlanan raporlara göre, ülke genelinde tam 31 ATM’si bulunan şirket; bu rakamı arttırmak ve daha da genişlemek istiyor.

Konuyla ilgili basına açıklamalarda bulunan Auscoin kurucusu sam Karagiozis, şunları söyledi:

”Avustralya genelinde toplamda 31 Auscoin ATM’sine sahibiz. Toplamda haftalık gelirimiz ise 500 bin Avustralya dolarını aştı ki bu; Bitcoin’de yaşanan düşüşü de göz önüne alırsak hakikaten çok çılgınca bir rakam. Bu durum bize kripto para sektöründe halen fırsatlar olduğunu ve insanların birçoğunun yaşanan düşüşlere rağmen bu teknolojiyi, geleceğin parası olarak gördüğünü net bir şekilde gösteriyor.”

2018 yılında bir ICO düzenleyen ancak başarısız olan Auscoin, o dönem hedeflediği 30 milyon dolarlık rakamın sadece 2 milyon dolarını toplayabilmişti. Ancak buna rağmen pes etmeyen ve çıkışını sürdürmeye kararlı olan firma, ATM sayısını önümüzeki dönemde 31’den 1200’e çıkarmayı planlıyor.

Karagiozis son olarak Bitcoin ATM’lerinin çok kritik bir araç olduğunu belirtirken, normal vatandaşları kripto para ile tanıştıracak en önemli şeyin bu ATM’ler olduğunu ifade ediyor:

”Kripto para piyasalarına sıradan insanların girmesini sağlayacak en önemli şey bu tarz ATM’lerdir. Görünürlükleri ve kolay kullanımları ile aslında ciddi de bir reklam potansiyeline sahipler. Biz de bu rakamı arttırmak ve kendimizi daha da geliştirmek istiyoruz.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment