Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ayı Piyasası ICO’ları Vurdu: Şirketler, Fonları Çoğaltmak İçin Günlük Trade Yapıyor

Kripto para piyasaları için artık hemen her gün olumsuz bir tablo çizen haberler görmek mümkün. Ayı piyasasının etkisiyle hem yatırımcıda güvenin azalması, hem risk iştahının dünya genelinde gerilemesi ve kalan riskin de nispeten daha güvenli liman olarak görülen yatırım araçlarına aktarılması; kripto para piyasalarını ve ICO’ları çok etkiledi. Aynı zamanda, birçok ICO’nun var oluş sebebi olan Ethereum platormunun kripto parası Ether’de de yaşanan sansasyonel düşüş, bundan bir yıl önce çılgın atan ICO piyasasını şu anda çok olumsuz etkilemiş durumda.

Başını kripto para platformu Substratum’un çektiği bazı ICO’lar da şu anda fon konusunda cidid sıkıntı yaşıyorlar. ETH olarak topladıkları paraların ciddi değer kaybetmesi üzerine alternatif arayışlarına hız veren firmalar, son olarak ise, trade yaparak ellerindeki fonları arttırma yoluna gidiyor.

Substratum özelinde çeşitli nümerik değişiklikler yaparak token swap olayı da getirilmek isteniyor. Substratum’da şu anda konu ile ilgili trade yapan ve tam zamanlı olarak çalışan bir trade ekibi mevcut ve ekibin ön görülerine göre Ethereum’daki düşüş devam edebilir.

Bu durum otoriteler tarafından son derece üzücü olarak nitelendiriliyor. Her ne kadar bu düşüş piyasadaki birçok gereksiz ICO’yu doğru olarak silse de, yine de Substratum ve diğer birkaç çok iyi projenin yaşadığı bu nakit girdi ve para akışı sıkıntısının, kripto para sektörünün bugünün ve geleceğini etkileyebileceği ifade ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment