Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bakkt Kripto Para Platformu İki Yeni Tecrübeli İsim İle Kadrosunu Büyütmeye Devam Ediyor

Dünyanın en büyük menkul kıymet borsalarından birkaçına sahip olan Intercontinental Exchange tarafından kurulan Bakkt, aylardır kripto para topluluğunun heyecanla beklediği platformlardan birisi olarak biliniyor. İlk olarak duyurusu yapıldığında çok büyük sükse yapan ve fiziki Bitcoin vadelileri ile kripto para sektörüne büyüme getirmeyi vaat eden Bakkt, üst üste yaşattığı iki erteleme ile bir nebze etkisini kaybetmiş gibi gözükse de, kesinlikle kripto para sektörü için büyük bir öneme sahip.

Söz konusu kripto para platformu The Block kaynağının aktardığı bilgilere göre iki önde gelen yöneticiyi bünyesine kattı ve son dönemdeki işe alım oranını arttırdı. ICE  bünyesinde düzenden ve uyumdan sorumlu yönetici olarak görev alan Erik Haas ve Techstars bünyesinde çalışan Rachel Ford, Bakkt’ın stratejik işlemler yöneticileri olarak yeni işlerine başladı. Haas, Bakkt’ın üst kurumu ICE bünyesinde dokuz yıl boyunca regülasyonlarla ilgili bölümde çalıştı ve Bakkt’ın hala regülasyonlarla ilgili sorunları olduğu ve CFTC’den onay alamadığı göz önüne alınınca oldukça mantıklı bir transfer gibi gözükmekte.

Bakkt geçtiğimiz ay özellikle kendi mobil uygulamasını geliştirmeye yönelik çeşitli iş ilanları vermiş ve yaşanan ertelemelere rağmen ne kadar iddialı olduğunu göstermişti. Firma geçtiğimiz yılın sonunda gerçekleştirdiği fonlama ile 182 milyon dolar toplamış ve Bitcoin vadelileri için 2019 yılında yeni bir pazar açıp piyasaya ‘taze kan’ getireceğinin sinyallerini vermişti. Piyasaya tam çıkış tarihi ise hala bilinmezliğini korumakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment