Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bakkt’tan Altkoinlere Özel Müjde Gelir mi?

Bakkt kısa süre önce platformun kesin olarak açılacağını duyurdu ve Bitcoin pazarını yeniden harekete geçirdi. Sektördeki bazı yatırımcılar bu duyurudan sonra Bakkt’ın altkoinler hakkındaki planlarını da merak etmeye başladılar.

Yeni Müjde Gelir mi?

Bakkt Bitcoin endeksli vadeli sözleşmeleriyle birlikte hem bireysel hem kurumsal yatırımcıların ilgisini çekmeyi başarmıştı.

Kripto para yatırımcılarının şimdi merak ettikleri şeylerden biri ise Bakkt’ın alternatif kripto paralara yönelik bir proje geliştirip geliştirmeyeceği.

Bakkt’ın Bitcoin ile ilgili attığı bu adım Bitcoin fiyatının yeniden harekete geçmesine ve 10 bin doların üstüne çıkmasına yol açmıştı. Bakkt’ın altkoinler için çalışmaya başlaması altkoin pazarının da harekete geçmesini sağlayabilir.

İhtimal Var

Bakkt aslında bundan birkaç ay önce bu konuyla ilgili bir açıklama yapmış ve kripto para yatırımcılarına şu mesajı iletmişti:

“Bitcoin şu anda kripto para piyasasının toplam değerinin yarısından fazlasını oluşturuyor. Müşterilerden gelen yoğun talebi de göz önüne alınca Bitcoin endeksli vadeli sözleşmeler geliştirmek istiyoruz. Müşterilerden aldığımız tepkiler doğrultusunda daha farklı sözleşmeleri de değerlendirebiliriz.”

Bakkt şu an için alternatif kripto paralarla ilgili herhangi bir duyuru yapmış değil. Ancak kripto para yatırımcılarından bu konuya yönelik yoğun bir talep gelmesi halinde bu durumun değişmesi mümkün görünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment