Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Balina Bitcoin Düşüşü ile Binance’den BTC Alımı Yapmaya Başladı!

Yeni açılmış bir balina cüzdanı son günlerde yaşanan düşüşleri fırsat bilerek milyonlarca dolar değerinde Bitcoin (BTC) biriktirdi.

Kripto para piyasası spot Bitcoin ETF başvurularının onaylanmasının ardından türbülans dolu bir sürece girdi. Özellikle son 24 saat içerisinde Bitcoin’in %5 değer kaybetmesiyle birlikte piyasanın genelinde yaşanan düşüşler bir balinayı harekete geçirdi.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre son 2 gündür parça parça Bitcoin alımı yapan yeni balina cüzdanı, yaşanan son düşüşle birlikte kripto para borsası Binance üzerinden 350 Bitcoin daha satın aldı.

Balina son 2 gün içerisinde 41.948 dolar maliyetle toplamda 29,36 milyon dolar değerinde 700 Bitcoin satın almış oldu. Düşüşleri bir düzeltme olarak gören ve yükseliş yönlü ivmenin devam edeceğine dair inancını açıkça belli eden balina bu alımlarıyla kripto para piyasasına umut verdi.

Geçtiğimiz saatlerde 40.654 dolara kadar gerileyen Bitcoin, piyasadaki alım talebiyle birlikte bir miktar toparlanma yaşadı. CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %3,8 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 41.185 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!