Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Balinalar Bitcoin Dışında Bu Altcoin’i Radarına Aldı: Binance’den Topluyorlar!

Balinalar Bitcoin’in (BTC) yanı sıra bir sonraki altcoin rallisi için de boş durmuyor ve düşük fiyatları değerlendirerek yatırımlarını artırıyor.

Bitcoin fiyatının uzun bir süre sonra hafta başında 70 bin dolara değmesinin ardından yaşanan geri çekilme kripto para balinalarını da harekete geçirdi. Düşen fiyatları bir alım fırsatı olarak gören balinalar Bitcoin birikimlerini artırırken altcoinleri de es geçmedi.

On-chain veri platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre balinalar çantasına son 2 gün içerisinde Binance‘den 6,47 milyon dolar tutarında 58.848 Aave (AAVE) ekledi.

“0x9af4” ile başlayan balina adresi bu süreçte 1.23 milyon dolarlık 11.185 AAVE çekerken “0x790c” cüzdanlı balina ise 2,38 milyon dolar değerinde 21.619 AAVE aldı ve diğerlerinden farklı olarak bu varlıkları Aave platformuna yatırdı.

“0xd7c5” adresli bir diğer balina AAVE için 2,83 milyon dolar harcadı ve sepetine 26.044 adet dahil etti.

AAVE, balina alımlarının etkisi ile kripto para piyasasının genelinden daha iyi bir duruş sergiliyor. CoinGecko verilerine göre AAVE son 24 saat içerisinde yalnızca %1,2 düşüş yaşadı ve 105 dolar seviyesini korudu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!