Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Balina Kilidi Açılan Tokenları Binance’e Gönderdi: Altcoin Fiyatı Düşüşte!

Stargate Finance’da (STG) yeni kilidi yeni açılan tokenlar bir balina tarafından Binance’e aktarıldı.

On-chain analiz hesabı Lookonchain’in 18 Ekim tarihinde yaptığı paylaşımda, aynı kişi olduğu düşünülen iki balina adresinin STG özelinde yaptığı hareketlere yer verdi.

Söz konusu cüzdan adreslerinin daha önce stake ettiği 2,47 milyon dolar değerinde 6,22 milyon STG’nin kilidi TSİ dün gece saatlerinde açıldı. Bu adresler, kilidi açılan STG’lerin tamamını elinde bulundurdukları ile birlikte toplamda 2,6 milyon dolarlık token’ı geçtiğimiz saatlerde dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’e taşıdı.

Layer Zero üzerinde Cross-chain (blockchainler arası işlem) protokolü olan Stargate Finance’de yönetişim haklarına sahip olmak için STG stake etmek gerekmektedir.

Balinanın STG’leri Binance’e göndermesi bir satış ihtimali yaratırken söz konusu transferler token’ı düşüş periyoduna sokmaya yetti. STG fiyatı, bu ayın başından beri düzenli olarak düşüş yaşadı ve %20 geriledi.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin’de (BTC) yaşanan geri çekilme ve gelen kilit açılışıyla birlikte STG, düşüş yaşayarak son 24 saatte %3,1 değer kaybetti. STG, yazım esnasında 0,391 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!