Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Balinalar Mayıs Ayında Hangi Coini Topluyor?

Uzun süredir beklenen Bitcoin Halving’in (Yarılanma) gerçekleşmesi ile birlikte kripto piyasası, ciddi bir ralli için adeta gün sayıyor. Lider kripto BTC fiyatı için yeni bir ATH bekleyen yatırımcılar, şimdilik belirsizliğin hakim olması sebebiyle meraklı bekleyişini sürdürüyor.

Bazı balina hareketlerinin yavaşladığı göze çarpmış olsa da olası bir boğa koşusuna hazırlıklı olmak isteyen kurumsal yatırımcılar altcoin toplamaya çalışıyor. BTC’nin başı çekeceği bir boğa piyasasında yükselecek coinleri biriktirmeye başlayan kripto balinaları, hızlı kazanç elde edebilecekleri projelere yöneliyor. 

Kripto ekosisteminde bir projenin geleceğini kesin olarak tahmin etmek pek mümkün olmuyor. Balinalar, örneğin ön satış etkinlikleri veya yükseltmeler gibi performans göstergesi olarak yorumlanabilecek parametrelere göre karar veriyor. Daha deneyimsiz yatırımcılar ise, kripto ekosistemini tanıyan balinaların hareketlerini izleyerek potansiyeli yüksek altcoin alımı yapmaya çalışıyor.

Büyük bir kripto balinasının 183 bin dolarlık yatırım yaptığı Dogeverse token, Mayıs ayında balinaların topladığı altcoinler arasında üst sıralarda yer alıyor. Yapay zeka destekli WienerAI token ise hızlı ilerleyen ön satışı ile köpek coin arayan yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. 

Kripto Balinasından 183 Bin Dolarlık Dogeverse Yatırımı

EtherScan verilerine göre 7 Mayıs tarihinde gerçekleşen büyük bir kripto balinası hareketi, Dogeverse tokene olan ilgiyi artırıyor. 183 bin dolar değerinde Dogeverse token satın alan balina, tüm gözlerin Dogeverse projesine yönelmesine yol açıyor. 

İndirimli fiyatlardan satın alma şansı sunan ön satış etkinliği devam eden Dogeverse projesinde şu ana kadar toplanan fonlar 13 milyon doları aşıyor. Ön satış performansı, kripto balinalarının projeye neden ilgi gösterdiği konusunda fikir veriyor.

Dogeverse token, ilk gerçek çok zincirli DOGE projesi olmak için yola çıkıyor. 6 blok zincirini bir araya getirmeyi amaçlayan DOGEVERSE, Ethereum, BNB Zinciri, Solana, Avalanche, Base ve Polygon ağlarını birbirine bağlıyor. 

Portal Bridge ve Wormhole gibi yenilikçi teknolojiler kullanan proje, katılımcıların ağlar arasında hızlı, verimli, güvenli ve az maliyetli bir şekilde dolaşmasına olanak tanımak istiyor. Tüm ağ bağlantıları devreye alındığından ön satışa katılan yatırımcılar, etkinlik bitiminde tokenlerini dilediği ağ üzerinden talep edebiliyor.

183 bin dolarlık yatırım yapan balina haberlerinin sosyal medyaya düşmesinin ardından indirimli fiyatlardan Dogeverse token satın almak isteyen sayısı hızla artıyor. Ön satışa katılan yatırımcılar, fiyatlar artmadan projedeki yerini almak istiyor. 

Aşamalı ön satıştan faydalanmak için son şansını kullanan yatırımcılar, mevcut aşamada 0,00031 dolar ödeyerek 1 DOGEVERSE token satın alabiliyor. Token sahipleri dilerse staking mekanizması ile yüksek APY’den istifade edebiliyor. Yüzde 70 orana sahip APY, katılımcı sayısı arttıkça azalacak olsa da hala iyi bir pasif gelir oranı olarak kabul ediliyor. Şu ana kadar stake edilen token sayısı bu sebeple 22 milyar adeti aşıyor. 

Kripto balinalarının radarındaki Dogeverse tokene yatırım yapmak isteyen kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB, MATIC, AVAX, BASE ve SOL kullanarak ödeme yapabiliyor. Katılımcılar, Dogeverse token satın alımı için kart işlemlerini de tercih edebiliyor.

Yapay Zeka Destekli WienerAI 1,5 Milyon Dolara Koşuyor

Katılımcılara “Sosis Ordusu” adını veren yapay zeka destekli köpek temalı meme coin WienerAI ön satışında toplanan fonlar büyük bir hızla artıyor. Şu ana kadar WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonların 1,5 milyon dolara yaklaştığı ön satış, Mayıs ayında balinaların ilgi gösterebileceği etkinlikler arasında yer alıyor. 

Blok zinciri ekosistemini yapay zeka teknolojisi ile buluşturan WienerAI token, PEPE’nin 2023’te başlattığı meme coin çılgınlığının yeni bir katılımcısı olarak erken dönem yatırımcılarla buluşuyor. 

WAI sembolü ile karşımıza çıkan proje, sonsuz yükseltilebilirlik, yenilikçi pazarlama stratejileri, kripto yetkinliği ve güçlü bir topluluk fırsatı sunuyor. WienerAI yalnızca popüler bir meme coin projesi olmayı hedeflemiyor. Kripto meraklılarının daha iyi karar verebilmesi ve yatırım yapabilmesi için son teknoloji bir yatırım botu da geliştiriyor. Bu ekosisteme güç veren WAI token, Sosis Ordusu’nun kazanç sağlaması için yapay zekadan destek alıyor. 

WienerAI token ön satışı aşamalı fiyat artışı politikasıyla yatırımcılarla buluşuyor. Her aşamada token fiyatı artıyor ve erken dönem yatırımcılar daha düşük fiyatlarla WAI token satın alma fırsatı buluyor. Her aşaması 2 gün süren WienerAI token ön satışının mevcut aşamasında yatırımcılar, 0,000706 dolar ödeyerek WAI token satın alabiliyor. 

Proje ekibi, topluluk desteğini artırmak için staking mekanizmasından da faydalanıyor. Şu ana kadar 1,5 milyardan fazla tokenin stake edildiği özellik, mevcut oranıyla yüzde 681 APY sağlıyor. 2 yıla dağılacak şekilde token sahipleriyle buluşacak staking ödülleri arasında ETH bloğu başına 3938 WAI token bulunuyor.

Yapay zeka destekli bir köpek coin arayışındaki kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri arasından dilediğini seçerek ön satış etkinliğine dahil olabiliyor. Projenin ilerleyişine dair güncel bilgilendirmeler, WienerAI resmi Telegram kanalından ve X hesabından takip edilebiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!