Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Balinalarla Copy Trade Kazandırıyor Mu: Kısa Sürede Tam 14,3 Milyon Dolarlık Kar!

Kripto para balinası yaptığı başarılı işlemlerle dikkatleri üzerine toplarken alım-satımlarındaki detaylar şaşırttı.

Ethereum özelindeki işlemleriyle yaklaşık 14,3 milyon dolar kazanan bir kripto para balinası son satışıyla gündeme geldi. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 15 Kasım günü harekete geçen balina, 1.964 dolar ortalamayla 12 milyon USDC karşılığında 6 bin 99 ETH sattı.

Balinanın şimdiye kadarki başarışı işlemleri “acaba bu balinanın işlemlerini kopyalasak yapsak sonuç ne olurdu?” sorusunu akıllara getirdi. Balina kayda değer işlemlerine Aralık 2022’de başladı ve süreç içerisinde birçoğu başarılı olmak üzere elbette hatalı işlemlerde yaptı. Balina bu süreçte toplamda 22 işlem yaptı.

Bu balina FTX’in iflasından bile sıyrılarak borsanın kripto para çekme işlemleri kapanmadan kısa süre önce milyonlarca dolarlık Ethereum’u özel cüzdanına çekmişti.

Balinanın en etkili alımlardan biri de ocak ayından önce yaptığı alımlar oldu. Yükseliş dalgasını yakalayan balina bu yıl birçok trade yaparak genellikle doğru yükseliş dalgalarını yakaladı ve parça parça satışlar yaparak kar etti. Balinanın elinde halihazırda 20 bin Ethereum var. Şimdiye kadar toplamda 8,3 milyon dolar değerinde karı cebine koydu ve gerçekleştirilmemiş 6 milyon dolar karı bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!