Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Barcelona Taraftar Tokenı 500 Liraya Dayandı

Barcelona’nın, Chiliz ortaklığıyla geliştirdiği taraftar tokenının fiyatı, gün içerisinde 479 liraya kadar yükseldi. Yerli kripto para borsalarından Paribu, bugün BAR tokenı listeleyeceğini duyurmuştu.

Paribu kullanıcıları, bugün saat 14:00’ten beri Barcelona Fan Token (BAR) ile alım-satım işlemi gerçekleştirebiliyor. Chiliz, Barcelona’nın taraftar tokenını geçen yıl içerisinde 2 euroluk arz fiyatıyla piyasaya sürdü.

22 Haziran 2020’de düzenlenen etkinlik sırasında, iki saatten kısa bir sürede 1.3 milyon dolar değerinde BAR token satıldı.

Hacim bakımından ilk 10’a girdi

Socios.com, geçen yıl ‘BAR’ olarak tanıtılan tokenın ismini dün itibarıyla BARCA olarak güncelledi. Paribu’daki Türk lirası tahtası ise BARCA değil, BAR koduyla açıldı. Chiliz CEO’su Alexandre Dreyfus, ‘BARCA’ isminin pazarlama amacıyla kullanılacağını, tokenın blockchainde hala BAR olarak kayıtlı olduğunu söyledi.

BAR fiyatı, borsadaki işlemler açıldıktan sonraki ilk 1 saat içerisinde 479 liraya kadar yükseldi. Token, yazım sırasında 309,48 liradan işlem görüyor.

Yeni listelenmiş olmasına rağmen 20 milyon dolardan fazla hacim toplayan BAR-TRY paritesi, Paribu’nun en çok hacimli 9. tahtası oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!