Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Başarılı Balina Binance’den 13 Milyon Dolarlık DeFi Coin’i Aldı, Fiyat Yükseldi!

Bir kripto para balinasının gün içerisinde 13 milyon dolara yakın Maker’ı (MKR) Binance’den çekmesinin ardından tokenda yaşanan dikkat çekti.

On-chain analitik platformu Lookonchain 4 Eylül tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, geçmişte oldukça başarılı işlemlere imza atmış bir kripto para balinasının gün içerisinde dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’ten 12,7 milyon dolar değerinde 11.231 MKR çektiğini aktardı.

Balinanın işlemlerinin ardından MKR’nin ortalama 1.087 dolar seviyesinden 1.140 dolar seviyesine kadar yükselerek %5’e yakın değer kazandığı tespit edildi. Maker’da meydana gelen bu geçici değer kazancının balina işleminden kaynaklanmış olabileceği öne sürüldü.

Unifi Protocol Dao (UNFI), Livepeer (LPT) ve Tellor Tributes’da (TRB) milyonlarca dolar kar

Lookonchain, balinanın geçmişte Unifi Protocol Dao (UNFI), Livepeer (LPT) ve Tellor Tributes’da (TRB) elde ettiği karlara dikkat çekti. Balina verilen bilgilere göre Unifi Protocol Dao, 5,67 dolar seviyelerindeyken Binance’ten 905 bin UNFI aldı ve fiyat 9,38 dolar seviyesine ulaştığında 155 bin UNFI’ı Binance’e geri yatırdı. Balinanın borsaya geri yatırdığı varlıkları sattığı varsayıldığında elinde 750 bin UNFI kaldığı ve karının 3,3 milyon dolar olduğu hesaplandı.

Balina benzer işlemleri Livepeer ve Tellor Tributes için de gerçekleştirdi. Lookonchain, balinanın Livepeer’da 764 bin dolar, Tellor Tributes’da ise 34 bin dolar kar ettiğini söyledi.

Mevcut durumda 5,9 milyon dolar değerinde Livepeer, 6,9 milyon dolar değerinde Unifi Protocol Dao ve 12,7 milyon dolar değerinde Maker’a sahip olduğu görüldü.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,6 değer kaybeden MKR, yazım itibariyle 1.120 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!