Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BASE Ağının Popüler Meme Coin’i Normie Sıfır Oldu! BASE Ağındaki Güvenilir Meme Coinler Hangileri?

Base ağının popüler meme coin projelerinden biri olan Normie’nin fiyatı, uğradığı ciddi bir saldırı sebebiyle yalnızca bir dakika içerisinde yüzde 99’dan fazla düştü. 

Normie coin, 26 Mayıs tarihinde flash loan yani flaş kredi adı verilen bir saldırı ile karşı karşıya kaldı. Saldırganın token sözleşmesindeki vergi mekanizması boşluğundan faydalanarak bu saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi. Flash loan denilen bu saldırı yöntemi, büyük miktarda kripto para ödünç almayı ve aynı işlem içinde krediyi geri ödemeden önce piyasayı manipüle etmek için kullanmayı içeriyor. 

Saldırı öncesinde 40 milyon dolar civarında olan Normie piyasa değeri, saldırının ardından 13 bin dolar seviyesine indi. Saldırı öncesinde 0,042 dolar bandından işlem gören Normie fiyatı, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla yüzde 99,97 düşerek 0.00001233 dolar civarında seyrediyor.

0,05 dolar civarında seyrederken birkaç dakika içerisinde başına birkaç sıfır eklenen Normie coin’in yatırımcıları büyük bir şok geçiriyor. On binlerce dolarlık yatırımı olanların sadece birkaç dolarının kalmış olması, diğer meme coin projelerinin yatırımcılarını da ürkütüyor. 

Normie coin’in sıfırlanmış olması sebebiyle projeden çıkan yatırımcılar, Base ağındaki güvenilir projeleri araştırıyor. Ön satış etkinlikleri, işlevsellikleri ve detaylı yol haritasıyla Dogeverse, 99Bitcoins ve WienerAI, en çok dikkat çeken projeler arasında gösteriliyor. 

Dogeverse Borsa Listelemeleri İçin Gün Sayıyor

Ön satış etkinliğine katılarak indirimli fiyatlardan Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılardan topladığı fonlar 15 milyon doları aşan Dogeverse, borsa listelemeleri için gün sayıyor.

Kapalı kripto toplulukları arasındaki bariyerleri kaldırmayı amaçlayan Dogeverse, Wormhole ve Portal Bridge gibi teknolojilerden yararlanarak token sahiplerinin 6 blok zinciri arasında kolayca ve güvenli bir şekilde dolaşmasını mümkün kılıyor.

Benzersiz bir kripto evreni yaratmak için yola çıkan ilk gerçek çok zincirli DOGE tokeni olan 6 zincirli Dogeverse, aşamalı ön satış etkinliğinin yavaş yavaş sonuna geliyor. Ethereum, BNB Zinciri, Solana, Avalanche, Base ve Polygon ağlarını bir araya getiren proje, işlevsellik arayan yatırımcıların dikkatini çekiyor. 

İndirimli fiyatlardan projeye katılmak ve pasif gelir elde etme imkanı sunan staking özelliği  ile yüksek APY’den faydalanmak isteyen yatırımcılar, çok zincirli yapı sayesinde ETH, USDT, SOL, BNB, MATIC, AVAX, BASE ve kart işlemleri ile ön satışa katılabiliyor. 

Yatırımcılar, 15 milyon doları aşan fonları ile ön satışın sonuna gelen Dogeverse token satın almak için son şansını kullanıyor. 

99Bitcoins Ön Satışı 1,6 Milyon Doları Aşıyor

Kripto öğrenmeyi merkezine alan ve öğrendikçe kazandırmayı hedefleyen 99Bitcoins token satın almak isteyen yatırımcı sayısı hızla artıyor. Kripto öğrenmeyi demokratikleştirmek amacıyla yola çıkan 99Bitcoins ön satışında şu ana kadar toplanan fonlar 1,6 milyon doları aşıyor.

2013 yılından beri kripto dünyasında olan ancak yakın zamanda el değiştiren bir kripto platformu olan 99Bitcoins projesinin native tokeni 99BTC token, Öğren-Kazan temasıyla geliştiriliyor. Katılımcıların kripto öğrenme sürecini teşvik etmek isteyen proje ekibi, topluluk odaklı yaklaşımıyla alkış topluyor.

Ön satış etkinliği ile düşük fiyatlardan 99BTC token satın almanın yanı sıra yatırımcılar, 99 bin 999 dolar değerindeki BTC airdrop’undan da yararlanabiliyor. Etkileşimli bir dizi görevi tamamlaması karşılığında yatırımcılar, görev başına 1 giriş hakkı elde ediyor ve 99 şanslı kişiden biri olma fırsatı yakalıyor.

Staking mekanizması ile pasif gelir elde etme imkanı da sunan 99BTC token, yüksek APY ve blok ödülleri ile topluluk desteğini bir adım öteye götürüyor. 

Öğren-Kazan özelliği ve airdrop etkinliği ile dikkat çeken 99Bitcoins satın almak isteyen kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri kullanarak ön satışa katılabiliyor.

Yapay Zeka Destekli WienerAI 3 Milyon Doları Aştı

Yapay zeka temalı sosis cinsi bir köpek coin olan WienerAI token ön satışında toplanan fonlar 3 milyon doları aşıyor. Borsa listelemeleri öncesinde indirimli fiyatlardan WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılar, ön satış için sıraya giriyor. 

Sonsuz yükseltilebilir oluşu, kripto alanındaki yetkinlikleri ve yenilikçi pazarlama stratejisiyle dikkat çeken WienerAI token, Scotty the AI ve Meme AI gibi projelerin başarısını ileriye götürmeyi amaçlıyor. 

69 milyar adet token arzına sahip WAI tokenlerin yüzde 30’u ön satış etkinliğine ayrılıyor. Tokenlerin yüzde 20’si staking özelliğine, yüzde 20’si topluluk ödüllerine, yüzde 10’u borsa likiditesine ve kalan yüzde 20’si pazarlama faaliyetlerine tahsis ediliyor.

Katılımcılar, aşamalı bir ön satışa katılarak projenin native tokeni WAI token satın alabiliyor. Her aşamada fiyat arttığından erken aşamada katılmak potansiyel kazanç imkanını artırıyor. WAI token ön satışında 2 gün içinde bir sonraki aşamaya geçildiğinden indirimli fiyat penceresi oldukça kısa oluyor. Bu sebeple projeyle ilgilenen yatırımcılar hızlı hareket ediyor. 

Yapay zeka temalı köpek coin arayışındaki yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile WienerAI ön satış etkinliğine dahil olabiliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!