Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Beklenen Altcoin Nihayet Airdrop Duyurdu: İşte İlk Ayrıntılara Dair Açıklama!

Merakla beklenen ZkSync airdrop’u hakkında tarih ve lansman süreci detaylarına dair ilk bilgiler geldi.

ZkSync ekibiyle bağlantılı iki kaynak The Block’a yaptıkları açıklamada, ZkSync token oluşturma sürecinin bu hafta sonu gerçekleşebileceğine yer verdi. Airdrop içinse 13 Haziran tarihi işaret edildi. En geç haziran sonuna kadar dağıtımın yapılacağı kaydedildi.

Toplam arz olarak 21 milyar token basılacağı ifade edilirken piyasaya ilk giriş için bunun yüzde kaçlık kısmını kullanılacakları belirtilmedi.

Kaynak, ZkSync airdrop dağıtımının Blast’ın 26 Haziran’daki airdrop işleminden önce gerçekleşeceğini vurguladı. Token için ZK etiketini düşündüklerini belirten kaynaklardan biri, Polyhedra Network’ün bu etikete halihazırda sahip olduğunu ve bunun bir sorun yaratabileceğini belirtti. Yine de ZKS değil de ZK ile lansman yapmak istediklerinin altı çizildi.

Vitalik Buterin kısa süre önce Ethereum’un 10 yıllık hedefinin nihai bir ZK yapılaşmasına gitmek olduğunu dile getirmişti.

Kripto para topluluğu ZkSync airdrop’u için cüzdan başına 500 dolar ile 5.000 dolarlık airdrop beklentisine girdi. Henüz bir screenshot tarihi belirtilmezken airdrop şartlarına ilişkin bir detay da bulunmuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!