Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Beklenen Oldu: Bittrex Mobil Uygulamasını Çıkardı

Bittrex günümüzde yüz milyonlarca dolarlık ticaret hacmiyle, on binlerce kullanıcısıyla dünyanın en büyük borsalarından biri olarak kabul ediliyor.

Merkezi Washington’da bulunan ve 2013 yılında kurulan Bittrex o zamandan beri sektörün öncü borsalarından biri olmayı başardı. Ancak Bittrex’in yıllardır rakiplerinden geride kaldığı bir alan vardı: Mobil uygulama.

Sonunda Geldi

Bittrex bundan birkaç saat önce o uzun zamandır beklenen duyuruyu yaptı ve sonunda kendi mobil uygulamasını geliştirdiğini açıkladı.

Şirketin açıklamalarına göre iOS kullanıcıları artık Bittrex’in kendi uygulamasını indirerek mobil cihazlarından da sorunsuz bir şekilde alım-satım işlemi yapabilecekler.

Kaynak: Bittrex Medium

Şirketin açıklamalarına göre Bittrex, bu mobil uygulama sayesinde “çok daha geniş bir kullanıcı kitlesine” hitap edecek.

Duyurudan da görülebileceği üzere şirketin bu uygulaması şu an için sadece iOS cihazlarında kullanılabiliyor. Android kullanıcılarının bir süre daha beklemeleri gerekecek.

Kullanıcı Tepkileri

Bittrex’in kendi mobil uygulamasını yıllar sonra geliştirmiş olması pek çok kullanıcının tepkisini çekti.

Bittrex’in sosyal medyadan yayınladığı duyuruya gelen yorumlara baktığımızda insanların tepkilerini çok daha iyi bir şekilde görebiliyoruz. Kimileri Bittrex’e “21.yüzyıla hoş geldiniz” diyerek, kimileriyse borsanın “çok geç kaldığını” söyleyerek yanıt verdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment